فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن

رضایی: آمریکا شایسته مذاکره نیست

رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه «هیچگاه آمریکایی‌ها شایسته مذاکره نبوده و در آینده هم نیستند»، گفت: مقامات آمریکایی با تحریم‌های اخیر نشان دادند که دچار پریشانی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ابراهیم رضایی  با اشاره به تحریم اخیر برخی مقامات ایرانی توسط آمریکا گفت: آمریکایی‌ها دچار به هم ریختگی شده‌اند که این را می‌توان در خط و مشی‌ها و راهبردهایشان در مقابل ایران دید که شکست خورده است. هر کشوری که راهبردش با شکست مواجه شود از کار افتاده و بی خاصیت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه «آمریکا در خط مشی‌ها و تاکتیک‌ها دچار پریشان حالی شده است»، گفت: این رفتارهای آمریکایی‌ها وضعیت پریشان آنها را نشان می‌دهد که همه رفتارها و گفتارهایشان ضد و نقیض و برعکس هم است. قوه عاقله جامعه‌نگر در رفتارهای آمریکایی‌ها وجود ندارد و هر لحظه رفتاری از خود بروز می‌دهند که می‌توان شکست را از همه زوایا در آن دید.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «هیچگاه آمریکا شایسته مذاکره نبوده و نیست»، گفت: اکنون وضعیت طوری شده که آنها وجهه بین‌المللی خود را هم از دست داده‌اند. رفتارهایشان برای آمریکا تحقیر کننده است. همان کشوری که ادعای کدخدایی و ابرقدرتی را می‌کرد امروز به این وضعیت گرفتار شده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار